Vi tilbyder

VI TILBYDER

FYSIOTERAPI


Vi specialerede indenfor den manuelle behandling, derfor ville et forløb på klinikken altid indeholde manuel behandling iform af vævspåvirkning, manipulation, mobilisering, massage samt kombineret med relevante øvelser.


Vi behandler alle former for skader og skevanker i bevægeapparartet - alt fra eliteidrætsudøvere til personer, der skal klarer sig i en helt almindelig hverdag - i alle aldersgrupper.

 

GENOPTRÆNING


På klinikken tilbyder vi genoptræning, holdtræning og individuel træning.

Hvis du er ny opereret, har nedsat funktionsniveau, afsluttet tidligere forløb gennem din kommune eller på hospitalet eller ved, at komme dig over en tidligere skade, kan vi hjælpe dig med et genoptræningsforløb.

 

Når du har et genoptræningsforløb hos os, for du lagt et specialiseret træningsprogram/øvelser som passer til netop din problematik og hvad der kan fungere bedst muligt ind i din hverdag.


MASSAGE


På klinikken tilbydes der flere forskellige former for massage, så vi kan finde lige netop den type massage der passer bedst til dit behov og ønske. 

Der tilbydes der fysio-massage, graviditetsmassage og wellness massage. 


Massagen kan hjælpe med bl.a. hovedpnie, mysoser, spændte muskulatur, øge blodgennemstrømningen, forkorte restitutionstid, øge bevægelighed, stress/træthed og kan være med til at øge den fysiske og mentale velvære.

 

 

GRAVIDITETS BEHANDLING


Vi behandler kvinder i hele graviditetsfasen.


Mange gravide oplever enten bækkensmerter eller muskelsmerter under sin graviditet. Dette kan gøre ens graviditet hård og komme igennem.
På klinikken kan vi hjælpe dig med smertelindrende behandling, som kan hjælpe dig igennem graviditeten. 

 

Der findes mange forskellige fordele ved en regelmæssig behandling under din graviditet, såsom at løsne op i spændt muskulatur, fjerne ømme områder, forbedre blodcirkulationen, mobiliteten samt hjælpe og fjerne mange af smerterne man døjer med under graviditeten. 

 

På klinikken tilbydes der specielt behandling til gravide, som døjer med spændinger og smerter fra graviditeten.

VIRKSOMHEDSORDNING


Klinikken tilbyder særlige virksomhedsordninger, som skræddersys til den enkelte virksomheds behov og ønsker.

Det er derfor muligt at lave en virksomhedsordning som passer netop til din virksomhed og jeres medarbejders individuelle behov.  


Vi kan diagnosticere, behandle og planlægge et relevant behandlingsforløb for jeres medarbejder. Således at vi kan opstarte behandlingen og udredningen af problematikker, før disse går hen og bliver til en eller mange sygedage.  


Hvorfor få en firmaaftale?


  • Glade og tilfredse medarbejder
  • Færre sygedage og reducering af arbejdsskader
  • Godt arbejdsmiljø
  • Øget arbejdsglæde og effektivitet
  • Reduceret nedslidning og overbelastning
  • Bedre sundhed
  • Større trivsel på arbejdspladsen